Voor de kids

Een nieuw schooljaar blijft toch altijd een beetje spannend, ook voor de mama’s en papa’s. Is er niets veranderd aan de klasgroep? Zal de nieuwe juf of meester wel in de smaak vallen? Misschien gaat jouw kleintje wel voor het eerst naar de lagere school, en leert hij of zij binnenkort lezen en schrijven? Hoe dan ook wil je alleen het beste voor jouw kind. En toeval of niet: dat is ook exact hoe wij erover denken!

Op school worden de vaardigheden van jouw kind gestimuleerd. Kunnen ze al lezen en schrijven? Dan is het misschien het moment om over te gaan tot staartdelingen. Of wordt het stilaan tijd voor de eerste woordjes Frans of Engels? Wat er ook op het programma staat: je wil niet dat je pagadder een hele dag moet zitten turen naar het schoolbord. Om zeker te zijn dat jouw kind niets van de leerstof hoeft te missen, kan je misschien eens een extra oogmeting inplannen. Just to be sure.

Maar naast het cognitieve aspect is uiteraard ook het sociale aspect niet te onderschatten. Op school worden vaak vriendschappen voor het leven gesloten. Je wil dan ook dat je kleine zich goed in z’n vel voelt - zelfs met die bril. Het is net daarom dat we bij De Wolf Opticiens zo’n ruim assortiment kinderbrillen aanbieden. Het is zó belangrijk dat die bril geen last is om te dragen, maar wel een leuk en hip extraatje.

De kinderbrillen van Lindberg bijvoorbeeld lossen onze verwachtingen volledig in. Ze zijn niet alleen stylish, maar hebben ook alles in huis om het leven van onze kiddo’s zo comfortabel mogelijk te maken. Hun monturen zijn namelijk vederlicht maar ijzersterk tegelijkertijd. Ook opgewassen tegen wildebrassen! Bovendien heef titanium als extra voordeel dat het hypoallergeen is, en dus perfect geschikt voor de gevoelige kinderhuid. Voeg daar nog een ruime kleurenkeuze aan toe en je komt ongetwijfeld tot een gepaste oplossing voor jouw kind!

Kom je onze collectie graag al eens bewonderen of plannen we alvast een oogmeting in?

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer