OOGTEST

GRATIS OOGTEST in onze winkels

We voeren in onze drie winkels een gratis oogtest uit. Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je snel voor een afspraak.

AFSPRAAK OOGMETING

  • Geef aan in welke winkel u de gratis oogtest wil laten uitvoeren
  • Indien u een datum van voorkeur heeft mag u deze in dit veld aangeven. Heeft u nu al een andere vraag? U kan deze ook aangeven in dit berichtvenster.

De ene oogmeting is de andere niet.

Voor een oogtest Gratis oogtest bij de wolf opticiensmaken we gebruik van de nieuwe DNEye® scanner van Rodenstock. We zorgen ervoor dat u meer ziet met de nieuwste en de beste glazen dankzij deze revolutionaire oogmeettechniek.

Dankzij de DNEye® scanner zijn we nu toe aan een derde stap in deze ontwikkeling. Een revolutionair meetapparaat waarmee we zeker 25x nauwkeuriger kunnen meten. Vooral mensen met een cilinder gaan hier veel van merken. We zijn er trots op dat dit apparaat nu in onze meetruimte staat.

De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil.

Wist u dat… veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking ‘s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye® scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeft u altijd optimaal zicht: overdag, tijdens de schemer en ‘s nachts.

We noemen onze aanpak voor een persoonlijke oogtest daarom oogmeeting 3.0.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!