De ene oogtest is
de andere niet

Bij De Wolf Opticiens kan je een afspraak maken voor een uiterst professionele en uitgebreide oogtest. Voor deze test gebruiken we de DNEye-scanner van Rodenstock. Deze oogtest is revolutionair in zijn soort, aangezien deze maar liefst 25 keer nauwkeuriger is dan andere oogmetingen. Met de DNYEye-scanner worden je ogen beter in kaart gebracht dan met eender welk ander toestel op de markt. Dit kan zelfs in verschillende lichtomstandigheden en met afwijkende pupilgroottes.

De DNEye-scanner doet niet één oogtest maar scant het volledige oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij 1500 hypernauwkeurige metingen verricht worden. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van jouw pupil. Niet alleen door de vele metingen, maar ook door het nabootsen van verschillende lichtomstandigheden weten we meteen hoe je ogen ervoor staan. Zo kunnen we bijvoorbeeld verschillende oogaandoeningen en nachtblindheid snel opsporen. Op deze manier kunnen we perfect inschatten wat jij nodig hebt.

Doe de test

Heb je ook moeite om kleine lettertjes te lezen? Tuur je soms in de verte om iets te kunnen zien? Of jaagt rijden in het donker je de stuipen op het lijf?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een oogmeting in één van onze brillenwinkels. Op die manier weet je meteen of je nood hebt aan een grondige check-up van jouw ogen en zicht.

PLAN JOUW OOGMETING ALVAST IN ÉÉN VAN ONZE WINKELS IN