Oogtest

Gratis oogtest bij de wolf opticiens

De ene oogtest is de andere niet

De Wolf Opticiens, niet zomaar een opticien

Bij De Wolf Opticiens kan u onder uiterst professionele begeleiding een afspraak maken voor een oogtest. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwe DNEye-scanner van Rodenstock. Deze oogtest is revolutionair in zijn soort, aangezien deze zeker 25 keer nauwkeuriger is dan andere oogmetingen. Zo worden uw ogen beter in kaart gebracht dan met eender welk ander toestel op de markt. Dit in verschillende lichtomstandigheden en zelfs met afwijkende pupilgroottes.

Een brillenwinkel die verder gaat

De DNEye-scanner doet niet één oogtest. Het apparaat scant het volledige oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil. Op deze manier kunnen wij perfect inschatten wat u nodig heeft. Of u nu bijziend of verziend bent, een bril, leesbril, lens of zonnebril op sterkte nodig heeft. Wij helpen u graag verder in één van onze winkels.

Nachtblindheid aangepakt

Daarenboven kunnen wij bij De Wolf Opticiens met de DNEye-scanner ook nachtblindheid meten én beduidend verbeteren. Wist u dat veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking ‘s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye-scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeft u altijd een optimaal zicht. Zowel overdag, tijdens de schemer als ‘s nachts.

Hypernauwkeurige oogtest in onze winkels

We voeren in onze drie winkels oogtesten uit. Je kan zelf online een afspraak inplannen via onderstaande knoppen.

Wees van harte welkom! U kan hierboven uw afspraak maken voor deze persoonlijke oogtest van De Wolf Opticiens.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!