OOGTEST

Hypernauwkeurige OOGTEST in onze winkels

We voeren in onze twee winkels oogtesten uit. Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je snel voor een afspraak.

AFSPRAAK OOGMETING

  • Geef aan in welke winkel u de gratis oogtest wil laten uitvoeren
  • Indien u een datum van voorkeur heeft mag u deze in dit veld aangeven. Heeft u nu al een andere vraag? U kan deze ook aangeven in dit berichtvenster.

De ene oogtest is de andere niet

De Wolf Opticiens, niet zomaar een brillenwinkel

Gratis oogtest bij de wolf opticiensBij De Wolf Opticiens kan u onder uiterst professionele begeleiding een afspraak maken voor een oogtest. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwe DNEyescanner van Rodenstock. Deze oogtest is revolutionair in zijn soort, aangezien deze zeker 25 keer nauwkeuriger is dan andere oogmetingen. Zo worden uw ogen beter in kaart gebracht dan met eender welk ander toestel op de markt. Dit in verschillende lichtomstandigheden en zelfs met afwijkende pupilgroottes.

 

 

Een opticien die verder gaat

De DNEyescanner doet niet één oogtest. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil. Op deze manier kunnen wij perfect inschatten wat u nodig heeft. Of u nu bijziend of verziend bent, een bril, leesbril, lens of zonnebril op sterkte nodig heeft. Wij helpen u graag verder in één van onze winkels.

 

Nachtblindheid aangepakt

Daarenboven kunnen wij bij De Wolf Opticiens met de DNEyescanner ook nachtblindheid meten én beduidend verbeteren. Wist u dat veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking ‘s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEyescanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeft u altijd een optimaal zicht. Zowel overdag, tijdens de schemer als ‘s nachts.

 

Wees van harte welkom! U kan hierboven uw afspraak maken voor deze persoonlijke oogtest van De Wolf Opticiens. Bel of mail ons dus of kom gerust langs bij ons in één van de winkels!

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!