De perfecte brilglazen

Unifocale, bifocale of multifocale glazen: wat is het verschil en wat zijn voor jou de meest geschikte brilglazen?

Meer info

Leesbrillen

Merk je ook dat lezen niet meer zo vlot gaat als vroeger? Leesbrillen helpen jou om de scherpte van je ogen te corrigeren.

Meer info

Zonne­brillen

Bescherm je ogen optimaal tegen schadelijke uv-stralen. Ontdek de verschillende soorten zonneglazen, zoals unikleur of gepolisariseerde brillen.

Meer info

Kinder­brillen

De ontwikkeling van het zicht bevindt zich bij kinderen in de meest cruciale fase. De Wolf Opticiens zoekt heel nauwkeurig uit welke bril het beste past in functie van het kind.

Meer info

Sport­brillen

Niets irritanter tijdens het sporten dan een bril die verschuift of aandampt! Benieuwd hoe het gebruik van een sportbril deze irritaties kan voorkomen?

Meer info

Zwem­brillen en duikbrillen

Voorkom schade aan je optische bril of lenzen tijdens het zwemmen en ontdek hoe wij je kunnen helpen met een kwalitatieve zwembril of duikbril op sterkte.

Meer info

Beeld­scherm­brillen

Optimaliseer je kijkafstand, geef je ogen rust en verbeter je ergonomische houding met dé briloplossing van de 21ste eeuw!

Meer info

Veiligheids­brillen

Bescherm je ogen tijdens je werk tegen rondvliegende stoffen met een veiligheidsbril. Ook verkrijgbaar met glazen op sterkte.

Meer info

Heb je nog vragen over de verschillende soorten brillen of ben je op zoek naar professioneel en persoonlijk advies? Onze collega’s helpen je graag!