Hooroplossingen en hoorapparaten

AMPLIFON HOORCENTRA_QU LOGO

 De unieke amplifon aanpak

Amplifon is een klinkende naam in de hoorzorg. Al meer dan 65 jaar ondersteunen we mensen met hoorproblemen. Onze audiologen voorzien in persoonlijke service en technologisch innovatieve oplossingen op maat. Als de meest vooraanstaande hoorspecialist in België beschikken we daartoe over een netwerk van meer dan 150 hoorcentra en servicepunten.

In alles wat we doen, laten we ons leiden door drie kernwaarden.

  1. We willen onze expertise delen.

Dat doen we via gekwalificeerde en professioneel opgeleide audiologen. Deze experten kunnen de klant perfect en in functie van zijn behoeften de juiste hooroplossing adviseren.

  1. We willen klanten verrassen.

Dat doen we met de beste hoortoestellen, accessoires en gehoorbescherming die hun hoorcomfort én levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.

  1. We willen pioniers zijn.

Dat doen we met innovatieve technieken en de nieuwste digitale hoortoestellen, maar ook door klanten te informeren via de nieuwe media en andere communicatiekanalen.

Een gerichte oplossing voor elk individu

15_CE7A9682

Er is geen sprake van gestandaardiseerde “one size fits all” oplossingen. Amplifon houdt zich aan een programma waarmee het al zijn klanten een leven lang, op het individu aangepaste hoorzorg kan bieden. Wij geloven rotsvast dat iedere klant een unieke hooroplossing nodig heeft die aansluit bij de eigen invulling van het dagelijkse leven. We zijn er ook van overtuigd dat deze behoeften in de loop van een leven kunnen veranderen.

Onze audiologen nemen niet alleen hun tijd voor een uitgebreide hoortest, maar ook voor een grondig inzicht in de situatie en de omgevingen waarin de cliënt de meeste problemen ervaart. Voor ons is dat dé manier om tot de optimale oplossing te kunnen komen: op basis van individuele behoeften en budgetten.

Onze experts nemen, minstens een uur de tijd om uw specifieke behoeften volledig in kaart te brengen:

Onze service

Als u uw gehoor aan Amplifon toevertrouwt, garanderen wij met ons nazorgprogramma dat u altijd het optimale uit uw hooroplossingen en hoortoestellen haalt. Onze audioloog adviseert u ook over de dagelijkse verzorging die nodig is om de beste prestaties van uw hoorapparaten te garanderen en wat u moet doen als de batterijen aan vervanging toe zijn.

Onze gratis vijfjarige garantie omvat een regelmatige controle en evaluatie van uw gehoor, gepaard met deskundige hulp en advies. Herstelling en bijregeling van uw hoorapparaten kunnen nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw hoortoestellen hun optimale efficiëntie behouden. Ook kan u bij ons terecht voor demonstraties van de nieuwste hoorzorgtechnologieën.

Een service op maat

> Raakt u, na verloop van tijd, gewend aan uw hoorapparaten?
> Zijn ze perfect afgesteld?
> Voldoen ze aan uw persoonlijke behoeften en verwachtingen?

Pas als u volledig overtuigd bent, beslist u of u ze wenst aan te kopen. Daarnaast bieden we u verschillende serviceformules aan, afgestemd op uw budget. Afhankelijk van uw serviceformule geniet u van extra voordelen en bijkomende diensten. Bij Amplifon koopt u dus niet enkel een hoorapparaat. U koopt ook een compleet pakket aan diensten en voordelen waar u gedurende de volledige levensduur van uw toestellen van geniet. Controles, bijregelingen, een meegeleverd onderhoudspakket, ... alles is in de prijs inbegrepen. Bij Amplifon maken we een prioriteit van uw gebruiksgemak.

Het stopt dus niet bij de aankoop van uw hoorapparaten. Het gewenningsproces gaat voort bij Amplifon. Uw gehoor zal blijven evolueren en dus zullen ook uw hoortoestellen na verloop van tijd moeten worden aangepast. Het is daarom belangrijk dat u regelmatig bij uw Amplifon hoorcentrum langsgaat voor een check-up. Zo kunnen we controleren of uw toestellen nog goed zijn afgestemd op uw huidige gehoortoestand. Maak hier uw afspraak voor een check-up.

Amplifon 360: een gratis, gedetailleerde hoortest

U bent uniek, en dat geldt ook voor uw gehoor. Daarom ontwikkelden we een hoortest die volledig personaliseerbaar en aanpasbaar is aan uw wensen of noden.

_BAS1353

De Amplifon 360 hoortest

is zonder twijfel een mijlpaal in de evolutie van gehoormeting en hoortechnologie. Onze analyse van uw gehoor is nu nog nauwkeuriger, vollediger en bovendien volledig berekend naar uw behoeften. Bij Amplifon kan u altijd terecht voor persoonlijk advies, producten van de bovenste plank en een uitmuntende service.

 

De zes stappen van de Amplifon 360 hooranalyse:

  1. Hoorbaarheid

Deze eerste test beoordeelt uw vermogen om zachtere geluiden waar te nemen bij lage en hoge frequenties.

  1. Horen en begrijpen in een rustige omgeving

Iemand die achter u staat begint met u te praten. Begrijpt u deze persoon klaar en duidelijk? Deze test toont uw vermogen om spraak te verstaan in gelijkaardige situaties.

  1. Horen en begrijpen in een luide omgeving

We analyseren uw vermogen om een gesprek in een rumoerige omgeving te volgen, bijvoorbeeld in een bar of op restaurant.

  1. Tolerantie van ruis

We meten uw tolerantie voor achtergrondgeluiden en vanaf wanneer u ze als storend zal ervaren tijdens een gesprek.

  1. Richtinghoren

Deze test toont ons uw vermogen om geluidsbronnen te lokaliseren, zoals een naderende auto.

  1. Focustest

U voert een gesprek in een rumoerige omgeving. Hoe goed kan u zich tijdens een gesprek concentreren op de spreker om achtergrondruis uit te sluiten?

Een hoortoestel uitproberen

U krijgt hoe dan ook de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende types hoortoestellen via een demonstratie. Zo krijgt u meteen een goede indruk van hoe een hoortoestel aanvoelt.

Afhankelijk van het toestel dat uw audioloog u aanbeveelt geeft de demonstratie u slechts een algemeen idee van de mate waarin een hoortoestel kan helpen. Vaak worden hoorapparaten op maat gemaakt zodat ze uw gehoor veel meer verbeteren dan u ooit zal ervaren met een testtoestel.

Als u uw hoortoestel effectief heeft besteld, maken we meteen een volgende afspraak om het hoortoestel af te stellen. Tijdens deze afspraak wordt u verteld hoe u uw hoortoestel moet verzorgen en u wordt geïnformeerd over ons gratis uitgebreide nazorgprogramma. U kan de hoortoestellen ook op proef mee naar huis nemen om ze in het dagelijkse leven uit te proberen.

Amplifon 360: uw eerste stap naar een nieuw leven.

U heeft besloten om het heft in eigen handen te nemen? Dan is Amplifon 360 een belangrijke eerste stap. Het is op basis van dit resultaat dat u met uw audioloog op zoek gaat naar de beste oplossing voor uw levensstijl, uw behoeften en uw budget.

We nemen graag de tijd voor u. Wij voorzien ongeveer een uur om met u de volledige evaluatie van uw gehoor te doen. Maak hier uw persoonlijke afspraak.

Vrijblijvende proefperiode

_BAS1526

Tijdens de proefperiode gaan we niet over één nacht ijs. Voldoet een hoortoestel niet aan uw normen, dan zoeken we samen verder. Amplifon beschikt daarom over een ruim en gevarieerd assortiment hoortoestellen van de beste kwaliteit. Voor we u volledig zelfstandig de hoortoestellen laten uittesten, tonen we hoe u uw hoorapparaten bedient. Eenmaal alles duidelijk is, geven we u voldoende batterijen mee om de gekozen hooroplossing thuis verder te testen.

Het belang van een proefperiode

Een hoortoestel kiezen en het gewoon worden, vraagt tijd. Daarom krijgt u van ons een volledige maand de tijd om de juiste oplossing te selecteren, uit te proberen en optimaal op uw levenswijze af te stemmen.

Het hoortoestel gewoon worden

Tijdens de proefperiode die ongeveer vier weken duurt, krijgt u de kans om uw hoortoestellen bij u thuis uit te proberen of het effect ervan te testen in verschillende andere situaties: op het werk, tijdens een avondje uit, in stille of luidruchtige omstandigheden. Kortom, u krijgt een maand de tijd om aan de juiste toestellen én aan een nieuwe wereld van geluiden te wennen.

Oorspronkelijk zullen uw toestellen u een aantal nieuwe geluidssensaties doen beleven, maar na verloop van tijd zult u ze gewoon worden. De versterkte geluiden verschillen van de geluiden die u gewoon bent te horen omdat uw hoorgevoeligheid nu anders is. Wees dus niet verrast als u die geluiden in het begin anders zult ervaren.

Het volume zal in het begin geregeld aangepast moeten worden tot u er tevreden over bent. Hiervoor baseert de audioloog zich zowel op uw persoonlijke ervaringen als op de resultaten van de testen die voor de proefperiode werd afgenomen. Uw audioloog zal ervoor zorgen dat u alle geluiden op een zo aangenaam mogelijke manier kan horen.

OPGELET: U heeft een voorschrift nodig van een erkend neus-keel-oorarts om aan een proefperiode te kunnen starten.

Onze audiologen

_BAS0356

Amplifon-audiologen zijn volledig gekwalificeerd en geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid en bij het RIZIV. Het RIZIV of rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering registreert uitsluitend professionals die voldoen aan de door haar gestelde normen op het gebied van opleiding, professionele vaardigheden en gedrag. Dit omvat een hogeschool of universitaire opleiding van 3 tot 5 jaar.

Onze audiologen blijven op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de hoorzorgtechnologie en de best practice, zodat ze altijd de beste hooroplossing kunnen bieden voor uw specifieke behoeften.

Onze audiologen zijn ervoor opgeleid essentiële medische omstandigheden te herkennen en indien nodig u door te verwijzen naar een geschikt medisch specialist. Als de audioloog tijdens de beoordeling ook maar enigszins twijfelt over de medische toestand van uw oren, dan zal hij of zij u doorverwijzen naar uw huisarts of neus-, keel- en oorspecialist (NKO).

A-merken

Wij selecteren voor u de meest discrete en innovatieve hoortoestellen op maat!

Bij Amplifon vindt u een groot aanbod aan kwaliteitsmerken. Uit dat aanbod selecteren onze specialisten discrete, lichte en innovatieve hoortoestellen en accessoires. Laat u gerust verrassen door onze service, oplossingen én, natuurlijk, het sterke resultaat op maat!

Bij Amplifon verkopen we enkel de originele A-merken zoals GN ReSound, Phonak, Beltone en Signia (Siemens). Dit betekent dat u niet aan een huismerk gebonden bent, waardoor u zeker kan zijn dat het apparaat en merk perfect aansluit bij uw behoeften. U kan voor onderhoud, service of reparaties overal terecht, in België of in het buitenland. Bij Amplifon is er meer dan de prijs alleen: wij verkopen kwaliteitsproducten gecombineerd met een kwalitatieve service.

Door de digitale technologie zijn hoortoestellen tegenwoordig kleiner, lichter en effectiever dan ooit tevoren. Er zijn veel verschillende vormen, uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Ook kunnen apparaten zowel achter het oor als in het oor gedragen worden.

Wat uw interesses ook zijn - sport, muziek, uitgaan - wij hebben altijd een hoortoestel beschikbaar waar u in uw dagelijks leven beter mee kunt horen en tevens zijn er in elke prijsklasse hoortoestellen te vinden die voorzien zijn van de meest recente technologie.

Wil u graag informatie, een gratis hoortest of kijken welke hooroplossingen wij hebben? U kan vrijblijvend een afspraak maken of langs komen in één van onze winkels.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!