Hoor­oplossingen en hoor­apparaten

In samenwerking met Amplifon

Een gerichte oplossing voor elk individu

Je kan bij De Wolf Opticiens ook terecht voor hooroplossingen en hoorapparaten. Hiervoor werken we samen met Amplifon, die als vooraanstaande hoorspecialist ons kan bijstaan met persoonlijke service en innovatieve oplossingen op maat.

Er is geen sprake van gestandaardiseerde “one size fits all” oplossingen. Wij geloven rotsvast dat iedere klant een unieke hooroplossing nodig heeft die aansluit bij de eigen invulling van het dagelijkse leven. We zijn er ook van overtuigd dat deze behoeften in de loop van een leven kunnen veranderen.

Onze gratis vijfjarige garantie omvat een regelmatige controle en evaluatie van jouw gehoor, gepaard met deskundige hulp en advies. Herstelling en bijregeling van hoorapparaten kunnen nodig zijn om ervoor te zorgen dat de hoortoestellen hun optimale efficiëntie behouden. Ook kan je bij ons terecht voor demonstraties van de nieuwste hoorzorgtechnologieën.

Een gratis, gedetailleerde hoortest

Amplifon ontwikkelde een hoortest die volledig personaliseerbaar en aanpasbaar is aan jouw noden. We bekijken samen met jou de resultaten én jouw budget. Op basis hiervan stellen we één of meer geschikte oplossingen voor. Voldoet een hoortoestel niet aan jouw normen? Dan zoeken we samen verder! Een hoortoestel kiezen en het gewoon worden, vraagt tijd. Daarom krijg je van ons een volledige maand de tijd om de juiste oplossing te selecteren, uit te proberen en optimaal op je levenswijze af te stemmen.

Wij horen jou

Wat je interesses ook zijn - sport, muziek, uitgaan - wij hebben altijd een hoortoestel beschikbaar waar je in het dagelijks leven beter mee kunt horen. Daarnaast zijn er in elke prijsklasse hoortoestellen te vinden die voorzien zijn van de meest recente technologie.

Onze hoorspecialist helpt jou graag op afspraak. Neem contact op met onze winkel in Puurs-Sint-Amands.