Oogtest

De Wolf Opticiens neemt je oogtest af met de DNEye-scanner, die maar liefst 25 keer nauwkeuriger is dan andere oogmetingen!

Meer info

Vermoeide ogen

Last van droge en jeukende ogen, een wazig zicht, tranende ogen en een vermoeid gevoel in en rond de ogen? Wij weten er raad mee!

Meer info

Nacht­blindheid

Nachtblindheid kan heel vervelend zijn tijdens het rijden in het donker. Ontdek hier de variatie aan oorzaken en oplossingen.

Meer info

Astig­matisme

Wie aan astigmatisme lijdt, heeft last van een wazig zicht en krijgt regelmatig te kampen met hoofdpijn. De oorzaak? De vorm van het oog.

Meer info

Low vision

Slechtziendheid kent verschillende gradaties. Dankzij onze low vision hulpmiddelen proberen we de beperkingen die je ondervindt door slechtziendheid te verminderen.

Meer info

Bril­glazen

Welke brilglazen heb jij nodig? Wij gaan gericht op zoek naar de beste brilglazen voor jouw sterkte, dagelijkse gewoontes en wensen.

Meer info

Onderhoud

Hoe maak je jouw brilglazen het best schoon? Lees onze do’s en dont’s en verleng de levensduur van jouw bril!

Meer info

Terug­betaling

Hoeveel krijg ik terugbetaald van het ziekenfonds? Vraag hier onze overzichtsfolder aan en ontdek de tegemoetkoming in de prijs van brilglazen.

Meer info

Hoor­oplossingen

Wij gaan voor de unieke Amplifon aanpak: een hoortest die volledig personaliseerbaar en aanpasbaar is aan uw wensen of noden.

Meer info

Blog

Nieuwe collega’s, updates over onze winkels, tips en nog veel meer! Ontdek elke maand enkele uitgelichte topics in onze blog!

Meer info

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar professioneel en persoonlijk advies? Onze collega’s helpen je graag!