Un italiano vero!

Droom je stiekem nog van een reis naar het Zuiden? Gelijk heb je! Wij nemen je graag mee naar Treviso in het noorden van Italië, waar de brillen van RES/REI ontworpen en geproduceerd worden en waar creatieve ideeën keer op keer tot frisse designs leiden. Hun bron van inspiratie? Dat is individualiteit. Altijd en overal. Net daarom zijn de brillen van RES/REI zo tijdloos elegant.

Men zegt weleens dat Rome niet op één dag gebouwd werd. Een waarheid als een koe, die bovendien ook van toepassing is voor de monturen van RES/REI. Om de perfectie te bereiken, is enkel technische kennis immers niet voldoende. Betrokkenheid en passie zijn minstens zo belangrijk! De ambachtslieden van RES/REI geven hun kennis en knowhow dan ook maar al te graag door, zodat de volgende generatie opnieuw kan verrassen met kwalitatief handwerk.

Door dag in dag uit te experimenteren met nieuwe acetaatpatronen blijft RES/REI ook ver in de 21ste eeuw trouw aan haar unieke vakmanschap. Uiteraard houdt het daarbij steeds rekening met de actuele behoeften. Wist je bijvoorbeeld dat ze hun ecologische voetafdruk willen reduceren door een boom te planten voor elke 1000 monturen die ze produceren? Knap, toch?!

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer