Hit the road, Jack

Dankzij de unieke combinatie van drie geavanceerde lenstechnologieën weet Serengeti een ongekend helder zicht op de baan te garanderen – altijd en overal. Ideaal dus voor wie een lange autorit voor de boeg heeft of gewoon regelmatig onderweg is!

Als pionier op vlak van de fotochromatische technologie onderscheidt Serengeti zich van menig ander brillenmerk als het gaat om het aanpassingsvermogen van de glazen aan de veranderende lichtcondities. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat de brilglazen donkerder kleuren naarmate de omgeving lichter wordt en vice versa. Op die manier kunnen je ogen zich gemakkelijk aanpassen aan de veranderende weersomstandigheden, op elk uur van de dag.

Daarnaast reduceren de polariserende glazen hinderlijke schitteringen, zoals bijvoorbeeld die van het zonlicht op een nat wegdek. Ze zorgen voor meer contrast, waardoor je ogen zich veel minder moeten inspannen om verblinding tegen te gaan. Op die manier zorgt Serengeti dus niet alleen voor een helderder zicht, maar helpt het ook oogvermoeidheid te voorkomen.

Tot slot worden de brilglazen van Serengeti verrijkt met de Spectral Control-technologie. Die absorbeert bepaalde lichtfrequenties, waardoor de groene, gele en rode tinten beter tot hun recht komen. Het resultaat? Een optimale kleurverzadiging, waardoor de omgeving plots veel levendiger oogt.

De combinatie van deze drie innovatieve technologieën maakt dat Serengeti een kleurrijker, helderder en scherper beeld biedt dan gelijk welke andere bril. Ideaal voor wie zich regelmatig op de weg begeeft!

Bekijk de collectie

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer