Maak je dromen waar!

Droom je weleens van een leven zonder bril? De Wolf Opticiens maakt je dromen waar! Dankzij onze speciale nachtlenzen geniet u overdag van een perfect zicht!

Nachtlenzen zijn speciale lenzen die op maat gemaakt worden en enkel tijdens de nachtrust gedragen moeten worden. Doordat ze kleiner en harder zijn dan een zachte contactlens, kunnen ze de vorm van het hoornvlies beïnvloeden. Het resultaat? Een perfect zicht, zelfs zonder lenzen overdag!

Nachtlenzen zijn een uiterst comfortabele oplossing voor mensen die normale lenzen moeilijk verdragen. Doordat ze vervaardigd worden uit een duurzaam zuurstofdoorlatend materiaal, wordt de kans op droge, geïrriteerde of vermoeide ogen sterk gereduceerd. Op die manier bieden ze dus de ideale oplossing voor mensen die veel tijd aan de computer of in een stoffige omgeving doorbrengen, of voor mensen met hooikoorts.

Daarnaast zijn nachtlenzen ook een uitstekend alternatief voor een onomkeerbare laserbehandeling. Zodra je de lenzen niet meer draagt, neemt het hoornvlies namelijk automatisch weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Het resultaat van de nachtlenzen is dus afhankelijk van het gebruik ervan. Hoe vaker je de nachtlenzen draagt, hoe beter het hoornvlies aangepast wordt en hoe langer je geniet van een verbeterd zicht.

Om tot een optimaal resultaat te komen, is het van belang dat de nachtlenzen perfect afgestemd worden op jouw zicht. Daarom vragen wij onze klanten om zeker tijdens de eerste twee weken regelmatig op controle te komen. Zo kunnen we de sterkteverandering heel precies opvolgen en accuraat inspelen op eventuele afwijkingen.

Ben je benieuwd of jij in aanmerking komt voor nachtlenzen? Kom dan gerust even langs in één van onze winkels. Wij zorgen met plezier voor een gedetailleerde oogmeting en bieden jou zo een oplossing op maat!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer