De Wolf aan het woord: Peter

Leuven, 01 september 1977 - 01 oktober 2018.

Je hebt 41 jaar lang iets opgebouwd. Iets dat je niet zomaar ontredderd achterlaat… Als je uiteindelijk toch besluit om op pensioen te gaan, weet je ook dat je niet zomaar wat gaat rusten. Na al die jaren zijn er duizenden klanten (tot de derde generatie toe!) die je hun vertrouwen geschonken hebben. Duizenden klanten die vertrouwen in je professionele en persoonlijke aanpak. Dan laat je die niet zomaar achter, maar ga je op zoek naar gelijkgezinde zielen.

Zo kwam De Wolf Opticiens al snel in beeld. Jonge (!), doch ervaren, leergierige opticiens die hun klanten – net als ik – benaderen met inlevingsvermogen, met oog voor kwaliteit en de nodige technische bagage. Lang twijfelen was niet nodig. Ik keek ernaar uit om ‘mijn’ klanten te kunnen verwelkomen op deze nieuwe locatie. En wat voor een locatie! Eén van de mooiste winkel-wandelstraten van Leuven, vlak tegenover het vermaarde Museum M!

Na 3 maanden samenwerken, kan ik niet anders dan vaststellen dat het klikt met Bart, Serena, Roel en Astrid. Ik kom als gepensioneerde met plezier werken. Hoewel werken misschien niet echt het juiste woord is. Optometrie is een passie. Een passie die ik ook mijn nieuwe collega’s met evenveel plezier zie omarmen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat jullie in de beste handen zijn!

Peter Spincemaille

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer