Oakley sportbrillen

Ga je binnenkort op wintervakantie? Of wil je eindelijk werk maken van je sportieve voornemens? Oakley ontwikkelt aangepaste monturen en glazen voor diverse in- en outdoor sporten. Wat begon als een oplossing op maat voor motorcrossers, resulteerde in een ruim assortiment sportbrillen met of zonder glazen op sterkte. En dat voor allerlei disciplines. Van tennis tot wielrennen, skiën en snowboarden. Daarnaast bieden zij ook optische brillen en zonnebrillen aan die geschikt zijn voor alledaags gebruik.

De brillen van Oakley worden gekenmerkt door hun uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Omdat het er bij sommige sporten nogal ruig aan toe kan gaan, moeten zowel het montuur als de glazen tegen een stootje kunnen. Oakley blijft dan ook voortdurend innoveren, en combineert zijn technologische hoogstandjes moeiteloos met de laatste trends. Zo zorgt de RX implant technologie er bijvoorbeeld voor dat Oakley een enorm breed assortiment lenskleuren kan aanbieden, en dat zowel unifocaal als multifocaal.

Naast kwaliteit en esthetiek is comfort uiteraard een bepalende factor in de ontwerpen van Oakley. Door gebruik te maken van de revolutionaire Prizm-lenstechnologie bieden de Oakley zonnebrillen een gedetailleerd en helder zicht tijdens het sporten. Een aangepast kleurengebruik zorgt ervoor dat de sportbrillen van Oakley optimaal afgestemd zijn op de omgeving, waardoor er details zichtbaar worden die het blote oog anders zouden ontgaan.

Daarnaast zorgen antislip neuspads en oorveren voor een verhoogde stabiliteit. Zelfs bij extreme transpiratie behouden de Oakley sportbrillen hun positie. Verder zorgt de verbeterde luchtstroom ervoor dat de brillen niet aandampen tijdens het sporten. Dankzij Oakley zijn brillen die afzakken of aandampen dus officieel verleden tijd! Eerst zien, dan geloven? Kom gerust langs in onze winkel in Puurs-Sint-Amands en ontdek de volledige collectie!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer