Intelligent ambassadeurschap

De Wolf Opticiens werd met zijn winkels in Leuven, Puurs-Sint-Amands en Overijse ambassadeur van Rodenstock. De persoonlijke aanpak van Rodenstock ligt dan ook volledig in lijn met die van De Wolf Opticiens, met B.I.G. Vision® van Rodenstock als duidelijk statement. Maar wat is B.I.G. Vision® juist, en waarom is dit interessant voor jou als brildrager? We leggen het graag uit!

B.I.G. staat voor biometrisch intelligente glazen en vormt een fundamentele verandering op gebied van multifocale glazen. Dit doordat er hierbij rekening gehouden wordt met de unieke vorm en grootte van jouw beide ogen. Door uiterst nauwkeurige metingen wordt het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact bepaald en heb je steeds het scherpst mogelijke zicht, waar je ook naar kijkt.

Met B.I.G. ben je dus zeker van een doorgedreven oogmeting, die de basis vormt voor een klare kijk. Veel te vaak ging men uit van een beperkte denkwijze, die ervoor zorgde dat maar liefst 98% van de multifocaaldragers wereldwijd een bril heeft die niet exact aansluit aan hun ogen. Bij B.I.G. gaat het echter om jou, en jou alleen!

Trouwens, wist je dat je eigenlijk niet met je ogen maar met je hersenen ziet? Let that sink in for a while… En maak in de tussentijd gerust een afspraak met ons om te bekijken wat B.I.G. Vision® van Rodenstock kan betekenen voor jou!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer