Serengeti

Innovatieve zonnebrillen van topkwaliteit

Iedereen houdt van de zon, maar als je autorijdt, kan de zon je grootste vijand zijn. De oprichters van Serengeti ervaarden dit ook en besloten in 1985 een zonnebril te ontwerpen die daar een antwoord op kon bieden. Serengeti is een innovatief merk: De monturen maken gebruik van fotochromatische technologie en de glazen passen zich automatisch aan aan de lichtintensiteit. Hoe sterker de zon schijnt, hoe donkerder de glazen worden. Doordat een Serengeti zonnebril de taak van je ogen overneemt, heb je minder snel last van vermoeide ogen.

Een Serengeti-montuur maakt ook gebruik van spectrale controletechnologie waardoor de kleuren scherper en helderder zijn, terwijl de natuurlijke kleurbalans wel behouden blijft. En hier houdt het nog niet bij op! De zonnebrillen maken bovendien gebruik van anti-blauwlichttechnologie. Dit reduceert het verblindende en afleidende blauwlicht dat zorgt voor oogspanning en -vermoeidheid. Daarbovenop hebben ze een polariserende filter die 100% van de lichtreflectie absorbeert. Deze hoogstaande technologieën zorgen ervoor dat een Serengeti-bril ideaal is om mee te rijden en te vliegen (als piloot). Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, combineert Serengeti deze innovaties met stijlvolle en elegante monturen.

Serengeti groeide al snel uit tot een topmerk gericht op de hoge, veeleisende klasse. Zo werden acteurs Patrick Dempsey, Jack Nicholson en Hollywoodster Val Kilmer al gespot met een Serengeti. Zelfs paus Benedictus XVI kan een Serengeti waarderen. Het merk werd door kenners zelfs als het beste zonnebrillenmerk ter wereld gebombardeerd. Het is duidelijk: met een bril van Serengeti zit je goed. Zelfs na jaren van gebruik laat Serengeti je niet in de steek. Doordat de technologie in de glazen zelf verwerkt wordt, zijn de zonnebrillen van Serengeti veel minder gevoelig aan slijtage.

Op zoek naar een kwalitatieve en stijlvolle zonnebril op sterkte? Wij helpen je graag!