Theo’s potatoes

Loopt het water je ook al in de mond bij het idee dat de horeca binnenkort misschien weer open mag? Ein-de-lijk! Bij De Wolf Opticiens denken we niet enkel aan al dat lekkers dat er weer aan zit te komen, maar ook aan hoe we weer buiten kunnen komen. En dat doen we niet zomaar, maar wel met deze smaakvolle potato-family van Theo!

Deze splinternieuwe collectie is namelijk gebaseerd op internationale gerechten met aardappelen in de hoofdrol. Naast de Vlaamse ‘Stoemp’ en Zweedse puree (‘Potatismos’), pakken ze uit met monturen als ‘Colcannon’ – een traditionele Ierse stamppot – en ‘Trinxat’, een typisch Catalaans gerecht waarin gestampte aardappelen met kool vergezeld worden door een smakelijk stukje varkensvlees. En dat allemaal afgewerkt met een heerlijke brok acetaat! Dankzij de flex-veren geniet je bovendien van extreme flexibiliteit en een bord vol comfort. Of zoals Theo het zelf zegt: “bescheiden, gemakkelijk te dragen en speciaal gemaakt door het eigen geheime ingrediënt van de drager: een unieke persoonlijkheid!”.

Theo

Ben jij ook al helemaal weg van deze oerbelgische creaties? Maak dan snel een afspraak in één van onze winkels en maak je klaar om weer stijlvoller dan ooit buiten te komen!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer