Natuurlijke schoonheid

Rolf brillen staan voor passie, pure uniciteit en liefdevolle aandacht voor elk detail. De hoogwaardige brillen worden met de hand vervaardigd uit natuurlijke producten, zoals hout en hoorn. Rolf Spectacles combineert de mooiste en beste brillenontwerpen met innovatieve materialen en technieken op een hoog niveau!

De eerste experimenten van Rolf Spectacles vonden plaats in een kelder in het hart van de Alpen. Omdat er geen toegang was tot geavanceerde technologieën, bouwden de makers hun eigen productiemachines. Zo vond hun eerste pers zijn oorsprong in een melkmachine en verbouwden ze een oude bromfiets tot een freesmachine. Wat dus begon als een experiment in een kelder in 2007, ontaarde al snel in een prachtig eindproduct.

De monturen van Rolf zijn volledig vervaardigd uit hout of hoorn, tot het kleinste detail toe. Zelfs de scharnieren bestaan voor 100% uit hout! Dit warme, natuurlijke materiaal geeft leven aan de collectie van Rolf Spectacles, dat uitblinkt in kwaliteit en stijl. Ontdek dit klassevolle merk exclusief bij De Wolf Opticiens!

Ontdek de collectie

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer