Multifocale lenzen

Het oog is een complex orgaan. Vandaag kunnen je ogen prima werken, morgen weigeren ze misschien (gedeeltelijk) dienst. Het is alom geweten dat ogen vaak een beetje hulp kunnen gebruiken bij het ouder worden. En dan is De Wolf Opticiens daar!

Ook als je zowel bij- als verziend en bovendien een fervent lensdrager bent, hebben wij een gepaste oplossing klaar. Dit in de vorm van multifocale lenzen. Deze hebben dezelfde functie als multifocale brillen; met één paar lenzen kan je zowel dichtbij als veraf scherp zien. Omdat beide sterktes gecombineerd worden in jouw lens, ondervind je geen enkele kijkhinder. Je kan zonder verpinken switchen tussen een boek lezen, genieten van het zicht buiten, een berichtje typen op je smartphone en vervolgens tv kijken.

Uiteraard is het van groot belang dat ook multifocale lenzen bij jou passen, en dat zowel figuurlijk als letterlijk. Daarom voorzien wij vooraf een doorgedreven contactlensaanpassing, zodat je in alle comfort kan genieten van jouw arendsblik. Wil ook jij de voordelen van multifocale lenzen ervaren? Maak een online afspraak in onze winkel in Puurs-Sint-Amands of Leuven en wij doen verder het nodige!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer