Meekleurende glazen

Meekleurende glazen zijn glazen die zich automatisch aanpassen aan verschillende lichtomstandigheden. Dit type glazen biedt steeds een comfortabel zicht en houdt hinderlijke schitteringen van de zon tegen. De glazen zijn binnenin kristalhelder en verkleuren afhankelijk van de lichtintensiteit. Dankzij deze automatische verduistering voorkom je enerzijds vermoeide ogen. Anderzijds geef je jezelf een 100% uv-bescherming, en dit zowel voor je ogen als voor het gebied rondom je ogen. Zo voorkom je eveneens vroegtijdige veroudering van de huid.

Meekleurende glazen zijn beschikbaar in drie kleuren. Op deze manier geef je jouw montuur een nieuwe dimensie en optimaliseer je jouw bril aanzienlijk. Bovendien kunnen ook zonnebrillen voorzien worden van meekleurende glazen, en dat in maar liefst zes kleuren! Natuurlijk zijn zonnebrilglazen al vervaardigd met een gekleurd spectrum. Om een optimaal comfort en uitmuntende bescherming te garanderen, worden de glazen van zonnebrillen met meekleurende glazen echter nog donkerder, afhankelijk van het uv-licht.

Meekleurende glazen hebben tal van voordelen. We lijsten ze hierbij even op:

  • De kleur van de glazen past zich automatisch aan, afhankelijk van de lichtintensiteit
    • Binnen zijn de brilglazen lichter
    • Buiten in de zon zijn de brilglazen donkerder
  • Je zal minder last ondervinden van schitteringen door de zon
  • Je hoeft niet meer te wisselen tussen je optische bril en zonnebril
  • Om jouw stijl te benadrukken, zijn verschillende basiskleuren mogelijk

Interesse in ons aanbod meekleurende glazen? Kom gerust langs in één van onze winkels en laat je vriendelijk begeleiden.

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer