Back to school

1 september, een dag die met stip genoteerd staat in de agenda van ieder gezin. Terug naar school! Dat betekent een emotioneel moment voor ouders en kinderen, het weerzien met vriendjes en vriendinnetjes en luisteren naar de juf of meester. Om goed te kunnen opletten is dan ook een scherp zicht nodig. Je wil namelijk niet dat je kind naar het bord moet turen en dan nog niet goed ziet wat erop staat.

Vergeet de klassieke kinderbril die een last is voor het kind. Bij De Wolf Opticiens vinden jullie zonder twijfel een montuur dat de positieve kenmerken van jouw mini-me in de verf zet! Mag het wat stoerder, of toch iets schattiger? We zoeken het graag samen met jullie uit!

Wees daarom welkom bij De Wolf Opticiens en neem zeker een folder over onze kinderbrillen mee. Hierin vinden jullie alle benodigde informatie over kinderbrillen, de mogelijkheden, do’s & don’ts. En als wij al even een merk mogen aanraden, dan vernoemen we graag Very French Gangsters. Dit brillenmerk is kleurrijk, speels en zo uitgebreid dat zowel jij als jouw dochter of zoon dolblij zullen zijn met de keuze!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer