Zorg voor je zicht

Iedereen is uniek. Maar is je bril dat ook? Het valt ons steeds vaker op dat de grote ketens zich op het grote publiek richten met spectaculaire kortingen en kant-en-klare oplossingen. Klinkt allemaal wel leuk en prettig, maar is het ook realistisch?

Dat de prijs van een bril afhankelijk is van vraag en aanbod, spreekt voor zich. Hoe groter het aanbod, hoe lager de kost. Logisch dus dat een pièce unique meer waard is dan een montuur waarvan er dertien in een dozijn gaan. Dat verklaart al grotendeels waarom de ketens hun brillen tegen spotprijzen kunnen aanbieden. Toch is daarmee niet alles gezegd.

Het grootste verschil schuilt ‘m namelijk in de professionaliteit van de oogmeting en de kwaliteit van de brilglazen. Omdat jouw ogen onze grootste zorg zijn, gaan we bij De Wolf Opticiens enkel voor het beste. De beste oogmeting, de beste brillen en de beste service. En dat kan uiteraard alleen met het beste materiaal en de beste opticiens. Spring gerust even binnen in één van onze winkels en ervaar het verschil!

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer