Zorg voor je ogen

Bij De Wolf Opticiens onderscheiden we ons door onze expertise in contactlenzen. Door ons continu bij te scholen en dagelijks lenzen aan te passen, verruimen we voortdurend onze kennis en vaardigheden. Zo kunnen we je ook op vlak van contactlenzen bijstaan met professioneel advies.

Daarnaast kan je levenslang genieten van jouw contactlenzen op maat. Daartoe raden we je wel aan om je ogen halfjaarlijks te laten controleren. Je ogen zijn namelijk onderhevig aan veranderingen binnenin je lichaam én aan invloeden van buitenaf. Daarom is opvolging en bijsturing noodzakelijk. Je ouderdom, hormonale toestand en de aanwezigheid van airco of verwarming zijn slechts enkele factoren die om een aanpassing van je lenzen kunnen vragen. Bovendien geven je ogen geen signaal wanneer ze overbelast zijn door je contactlenzen of de lenzenvloeistof.

Om problemen of ongemakken te voorkomen, nodigen we je graag halfjaarlijks uit voor een grondig oogonderzoek. Zo zorgt De Wolf Opticiens steeds voor de lens die jij op dat moment nodig hebt. Jouw ogen en jouw gezondheid staan voor ons op de eerste plaats!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer