Vive le vélo

Het wielerseizoen draait weer op volle toeren! Terwijl de meerderheid de koers liefst vanuit z’n luie zetel beleeft, halen de echte sportievelingen hun racefiets weer van stal om het beste van zichzelf te geven. En dan is een aangepaste sportbril meer dan welkom!

De brillen van Oakley bijvoorbeeld werden speciaal ontworpen voor fervente sporters. Terwijl de antislip neuspads en oorveren het montuur mooi op zijn plaats houden, zorgt de revolutionaire Prizm-lenstechnologie voor een helder en gedetailleerd zicht tijdens het sporten. Schadelijke UV-stralen worden – net als vervelende vliegjes en opwaaiend stof – geweerd, waardoor jij in alle comfort kan gaan fietsen.

Geniet je toch liever van het zonnetje vanop een hip terras dan vanop je koersfiets? Geen probleem! Naast de geavanceerde sportbrillen biedt Oakley ook een ruim assortiment aan optische brillen en zonnebrillen (op sterkte) aan. Een uitgebreide, kwalitatieve en bovenal modieuze collectie dus, waar je ongetwijfeld je gading vindt. Ontdek de nieuwste monturen bij De Wolf Opticiens!

Bekijk de collectie

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer