Onze vacatures

De Wolf Opticiens heeft 2 optiekwinkels (Leuven en Puurs-Sint-Amands) die opgestart werden door Roel en Astrid. Met hun 39 en 33 jaar en hun jong en dynamisch team naast hen groeit De Wolf Opticiens snel als onderneming waarbij schoonheid, kwaliteit, kennis en service bepalend zijn. Hun vooruitstrevende aanpak zorgt ervoor dat ze gekende waarden zijn op het gebied van fashion, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Dit op vlak van monturen, individueel aangepaste glazen en alle soorten contactlenzen. Stilstaan is immers achteruitgaan. Daarom wordt op dit ogenblik ook onze winkel volledig verbouwd en uitgebreid, waardoor je in een gloednieuwe en ultramoderne omgeving terecht zal komen.

De Wolf Opticiens zoekt opticien-optometrist in Puurs-Sint-Amands

Wie zien wij?

Ben jij een jonge gemotiveerde opticien-optometrist met oog voor detail en voeling met klanten? Heb je commercieel talent en hou je ervan om op zoek te gaan naar het beste advies voor de klant? Schrik je niet van een moeilijke oogmeting of een doorgedreven contactlensaanpassing? Dan ben jij misschien de collega die wij voor ogen hebben. Ervaring in speciale lenzen als nachtlenzen, sclerale lenzen of harde lenzen is een extra troef. Ben je hier echter minder in thuis, geen probleem! Wij leiden jou op tot een expert in contactlensaanpassingen.

Je runt mee de optiekzaak in al zijn aspecten: van anamnese, oogmeting, meting van eventuele nachtblindheid, keratometrie tot gericht en onderbouwd advies voor de klant, de bestelling, aflevering van de bril, glazen of contactlenzen en controles ervan.

Wat zie jij?

Wij bieden jou een uitdagende functie in onze winkel in Puurs-Sint-Amands. En dat kan zowel voltijds als deeltijds. Naast een correcte verloning is een firmawagen bespreekbaar. Verder zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling en bovenal een prettige werksfeer binnen een jong en tof team van 8 collega’s.

Zie jij het zitten?

Neem contact op met Astrid door onderstaand formulier in te vullen. Voor eventuele vragen kan je je ook tot haar richten via e‑mail. Daarna nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

De Wolf Opticiens zoekt Jobstudent

Wie zien wij?

Hou jij van mode en van mensen en wil je anderen net zo laten stralen als jezelf? Wil je jouw commercieel of administratief talent verder ontplooien onder begeleiding van onze ervaren opticiens? Dan ben jij misschien de jobstudent die wij voor ogen hebben!

We zijn op zoek naar een gemotiveerde werkkracht die ons zowel voor als achter de schermen kan ondersteunen. Iemand die niet terugdeinst voor wat administratief werk, maar onze klanten ook kan adviseren bij de aankoop van een nieuwe zonnebril. Kijk je er al naar uit? Grijp dan nu je kans om één of meerdere dagen per week mee te draaien bij De Wolf Opticiens!

Wat zie jij?

Wij bieden jou een leerrijke ervaring binnen een jonge, ambitieuze onderneming. Naast een correcte verloning kan je bij ons rekenen op een prettige werksfeer! Bij De Wolf Opticiens beland je namelijk in een tof en jeugdig team van enthousiastelingen.

Zie jij het zitten?

Heb je nog vragen of kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur ons een mailtje of vul onderstaand contactformulier in en verneem snel meer van ons!

Stages & Spontane Sollicitaties

Heeft u interesse in een stage of job bij De Wolf Opticiens? Contacteer ons via ons contactformulier met uw aanvraag en/of cv. Vervolgens mag u spoedig reactie verwachten.

De Wolf Opticiens staat voor zorg. Zowel voor de ogen van onze klanten als voor onze klanten. Daarenboven dragen wij zorg voor alle mensen die zich inzetten om van De Wolf Opticiens een succesverhaal te maken. Zo ook onze medewerkers. De persoonlijkheid die wij naar de buitenwereld uitdragen willen wij ook vertalen naar ons team.

Wij zetten al jaar en dag in op de opleiding van nieuwe opticien-optometristen en willen deze studenten daarom ook de nodige praktijkervaring geven als stagiair bij De Wolf Opticiens. Zo zijn we bv. voorgestelde stageplaats voor Odisee Hogeschool, echter, wij verwelkomen ook graag gemotiveerde talenten van andere scholen!

De eerste stap is hierbij gezet, nu is het aan u!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!