Onze vacatures

De Wolf Opticiens werd opgestart door Roel en Astrid. Zij zorgen voor een jonge, groeiende en unieke onderneming waarbij schoonheid, kwaliteit, kennis en service bepalend zijn. Naast hun optiekwinkels in Leuven en Overijse heropenden ze nog maar pas een prachtige lifestylewinkel in het centrum van Puurs-Sint-Amands. Want in stilstaan geloven ze niet. Hun vooruitstrevende aanpak zorgt dat De Wolf Opticiens een gekende waarde is op het gebied van fashion, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Voel jij al een match?

De Wolf Opticiens zoekt een gedreven en enthousiaste opticien om het jonge team in de nieuwe lifestylewinkel in Puurs-Sint-Amands of de winkel in Leuven te versterken.

Wie zien wij?

Ben jij een jonge, gemotiveerde opticien-optometrist met oog voor detail en voeling met klanten? Heb je commercieel talent en hou je ervan om op zoek te gaan naar het beste advies voor onze klant? Schrik je niet van een moeilijke oogmeting of een doorgedreven contactlensaanpassing? Dan ben jij misschien wel de collega die we voor ogen hebben.

Ervaring in speciale lenzen als nachtlenzen, sclerale lenzen of harde lenzen is een extra troef. Ben je hier minder in thuis? Geen probleem, wij leiden jou op tot een echte expert in contactlensaanpassingen.

Bij De Wolf Opticiens houden we van doelgerichte mensen die zichtbaar gepassioneerd zijn. Als nieuwe collega opticien-optometrist run je mee de optiekzaak in de winkel van Puurs-Sint-Amands of Leuven. Taken als anamnese, oogmetingen, metingen voor eventuele nachtblindheid en keratometrie, maar ook het gericht en onderbouwd advies geven, bestellingen en afleveringen van nieuwe monturen, glazen of contactlenzen spreken jou enorm aan.

Wat zie jij?

De Wolf Opticiens biedt jou een uitdagende functie binnen een sterk groeiende en jonge onderneming. Naast een mooie en correcte verloning zijn er mogelijkheden over voor opleiding en ontwikkeling. Bovenal kom je terecht in een prettige werksfeer, een jong, tof team van 8 gepassioneerde collega’s en als kers op de taart wordt jouw toekomstige werkplek onze prachtige winkel in Puurs-Sint-Amands of Leuven

Zie jij het zitten?

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen. Astrid helpt je met veel plezier bij eventuele vragen. Als wij de match ook zien, nodigen we je graag uit voor een gesprek!

De Wolf Opticiens zoekt Jobstudent

Wie zien wij?

Hou jij van mode en van mensen en wil je anderen net zo laten stralen als jezelf? Wil je jouw commercieel of administratief talent verder ontplooien onder begeleiding van onze ervaren opticiens? Dan ben jij misschien de jobstudent die wij voor ogen hebben!

We zijn op zoek naar een gemotiveerde werkkracht die ons zowel voor als achter de schermen kan ondersteunen. Iemand die niet terugdeinst voor wat administratief werk, maar onze klanten ook kan adviseren bij de aankoop van een nieuwe zonnebril. Kijk je er al naar uit? Grijp dan nu je kans om één of meerdere dagen per week mee te draaien bij De Wolf Opticiens!

Wat zie jij?

Wij bieden jou een leerrijke ervaring binnen een jonge, ambitieuze onderneming. Naast een correcte verloning kan je bij ons rekenen op een prettige werksfeer! Bij De Wolf Opticiens beland je namelijk in een tof en jeugdig team van enthousiastelingen.

Zie jij het zitten?

Heb je nog vragen of kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Stuur ons een mailtje of vul onderstaand contactformulier in en verneem snel meer van ons!

Stages & Spontane Sollicitaties

Heeft u interesse in een stage of job bij De Wolf Opticiens? Contacteer ons via dit contactformulier met uw aanvraag en/of cv. Vervolgens mag u spoedig reactie verwachten.

De Wolf Opticiens staat voor zorg. Zowel voor de ogen van onze klanten als voor de klanten zelf. Daarenboven dragen wij zorg voor alle mensen die zich inzetten om van De Wolf Opticiens een succesverhaal te maken. Zo ook onze medewerkers. De persoonlijkheid die wij naar de buitenwereld uitdragen, willen wij ook vertalen naar ons team.

Wij zetten al jaar en dag in op de opleiding van nieuwe opticien-optometristen en willen deze studenten daarom ook de nodige praktijkervaring geven als stagiair bij De Wolf Opticiens. Zo zijn we bv. een voorgestelde stageplaats voor Odisee Hogeschool, echter, wij verwelkomen ook graag gemotiveerde talenten van andere scholen!

De eerste stap is hierbij gezet, nu is het aan u!

    Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy