Tussenkomst ziekenfonds

Lenzen

Hoeveel betaalt uw ziekenfonds terug bij de aankoop van een nieuwe bril of lenzen?

Een nieuwe bril, glazen, lenzen of andere optische hulpmiddelen zijn belangrijke aankopen en u verkiest kwaliteit boven de laagste prijs. Via uw ziekenfonds of de ziekteverzekering kan u wellicht aanspraak maken op een tussenkomst. Dit geldt voor uw brilglazen, lenzen en in sommige gevallen ook voor uw brilmontuur of andere optische hulpmiddelen. U dient hiervoor te voldoen aan enkele voorwaarden. Dit hangt af van de sterkte van uw glazen of lenzen, uw ziekenfonds, uw leeftijd,...

Tussenkomst ziekenfonds

Indien u niet in aanmerking zou komen voor een vergoeding van de ziekteverzekering dan kan u meestal nog beroep doen op de aanvullende verzekering van uw ziekenfonds voor een (gedeeltelijke) terugbetaling. Uiteraard geven wij u hierover graag advies.

Vraag de overzichtsfolder aan via onderstaand formulier. U ontvangt meteen een link om de folder online te kunnen bekijken en te downloaden.

Aanvraag folder terugbetaling ziekenfonds

Wil u ook persoonlijk advies omtrent terugbetaling door uw ziekenfonds? Kom dan langs in één van de optiekwinkels van De Wolf Opticiens.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!