Oog voor detail

Elk oog is anders, daarom biedt De Wolf Opticiens voor ieder oog een passend glas. Onze maatwerkglazen zijn nu een tijd op de markt en hebben zich – samen met onze DNEye scanner – al uitvoerig bewezen.

Vertrek je bv. binnenkort op reis en probeer je de files te vermijden door ’s nachts te rijden? Zorg er dan voor dat nachtblindheid je niet in de weg staat! De DNEye-scanner is een recente technologie die tot 25 keer zo nauwkeurig werkt dan eender welke ander toestel op de markt. Het apparaat werd door De Wolf Opticiens in België geïntroduceerd en bleek al buitengewoon nuttig.

Dankzij de DNEye-scanner kunnen wij bij De Wolf Opticiens perfect inschatten wat je nodig hebt. Het apparaat scant het volledige oog en bepaalt de precieze afwijking voor verschillende gebieden van jouw pupil. Met behulp van een onschadelijke lichtstraal verricht de DNEye-scanner in geen tijd 1500 hypernauwkeurige metingen. Op die manier kan de kleinste afwijking gedetecteerd én verholpen worden.

Zo biedt de DNEye-scanner onder andere de ideale oplossing voor je nachtblindheid. Doordat het toestel verschillende lichtomstandigheden nabootst, wordt je zicht zowel overdag, tijdens de schemer als ’s nachts gegarandeerd. Ontdek alle voordelen van deze geavanceerde technologie bij De Wolf Opticiens! Afhankelijk van jouw noden zorgen wij voor een oplossing op maat.

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer