Multifocale glazen

Waarom kost het ene glas meer dan het andere? Hoe zorgt mijn opticien voor een passend glas waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is? Stuk voor stuk logische vragen waarop wij graag een antwoord bieden!

In eerste instantie baseren wij ons op feiten. Onze DNEye scan meet uw ogen tot op een honderdste nauwkeurig. Dit revolutionaire toestel brengt uw ogen beter in kaart dan eender welk toestel op de markt. Zo ook in verschillende lichtomstandigheden en zelfs met afwijkende pupilgroottes. Bovendien kan op deze manier ook nachtblindheid gemeten en significant verbeterd worden.

Aangezien wij bij De Wolf Opticiens maatwerk leveren, kunnen we nadat uw ogen in kaart zijn gebracht alle kanten uit. We bekijken klant per klant wat de mogelijkheden zijn, welke glazen geschikt zijn, hoe de levensstijl is, of er regelmatig op computerschermen gewerkt wordt en ga zo maar door.

Afhankelijk van deze factoren en uw wensen, kunnen wij bepalen welke glazen het meest geschikt zijn. Zo bent u zeker van glazen die op elk vlak perfect bij u passen!

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer