Low Vision Dagen

De Wolf Opticiens is uw specialist in beter zicht. Wij helpen mensen aan het beste zicht door met onze optische kennis en middelen vereenvoudigde en hoogwaardige oplossingen te bieden. Een beter zicht zorgt in uw geval voor een betere levenskwaliteit.

Daarom nodigen wij u graag uit op onze Low Vision Dagen. Hiermee bieden we u de mogelijkheid om de nieuwste oplossingen te ontdekken en te testen, zodat ze uw zicht en levenskwaliteit kunnen verbeteren. Voorbeelden van deze oplossingen zijn: tal van speciale loepen, medische filterglazen, computers die teksten vergroten en zelfs brillen die voor u voorlezen.

Van donderdag 22 t.e.m. zaterdag 24 maart bent u van harte welkom in onze winkel in Puurs en zullen we u met open armen, onze persoonlijke toewijding en medische expertise ontvangen. De eerste 25 inschrijvers verwelkomen we bovendien met een leuke attentie!

Om u zo doelgericht mogelijk te kunnen begeleiden, vragen wij u om op voorhand te reserveren. Dit kan via het nummer 03 889 20 16, puurs@dewolfopticiens.be of onze online afsprakentool!

Graag tot dan!

Openingsuren Low Vision Dagen

Donderdag 22 en vrijdag 23 maart:
9u30 – 12u15 en 14u – 18u
Zaterdag 24 maart: 9u30 – 18u (doorlopend)

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!