Last van vermoeide ogen?

Steeds meer mensen hebben last van vermoeide ogen. En dat geldt niet alleen voor de studenten onder ons, die nu een maand lang met hun neus in de boeken zouden moeten zitten. Ook mensen met een bureaujob krijgen vaker last van hoofdpijn, nekklachten, concentratieverlies en een wazig zicht. Voor deze mensen kunnen accommodatie-ondersteunende glazen een oplossing bieden.

Door de digitalisering van onze leefwereld spenderen we steeds meer tijd aan onze computer, laptop, tablet of smartphone. Onze ogen zijn echter niet gemaakt om langdurig op korte afstand te focussen. Doen we dat toch, dan werken we visuele vermoeidheid in de hand. Droge en jeukende ogen of oogleden, een wazig zicht, tranende ogen en een vermoeid gevoel in en rond de ogen kunnen daarop wijzen. Ook veel voorkomende klachten zoals hoofdpijn, concentratieverlies en nekklachten kunnen eruit voortvloeien.

Om overbelasting van onze ogen te voorkomen of verhelpen, kunnen accommodatie-ondersteunende glazen hulp bieden. Zelfs voor wie anders geen bril of lenzen draagt! Door een subtiel sterkteverschil onderin het glas helpen accommodatie-ondersteunende glazen de ogen bij de inspanning die ze moeten leveren. Ze bieden uw ogen de nodige rust en zorgen voor een ontspannen zicht op alle afstanden.

Wie een oplossing op maat zoekt, is bij de Wolf Opticiens aan het juiste adres. Dankzij onze DNEye scanner kunnen wij namelijk extra meetgegevens hanteren, waardoor we de accommodatie-ondersteuning nog nauwkeuriger in het glas kunnen slijpen. Hierdoor zal u gegarandeerd minder last hebben van vermoeide en prikkende ogen!

Eerst zien, dan geloven? Kom gerust langs in één van onze winkels en geniet voortaan van een ontspannen zicht op alle afstanden.

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer