De Wolf aan het woord: Serena

Heb je nood aan een nieuwe bril, maar zie je het bos niet meer door de bomen? Onze collega Serena helpt je een montuur uit te kiezen dat perfect aansluit bij de vorm van je gezicht, je persoonlijkheid en stijl.

“Ik heb de indruk dat nogal wat mensen vrij onzeker zijn bij het kiezen van een bril. Sommigen zijn er zelfs van overtuigd dat ze hoe dan ook niet met een bril staan. Dat zou ik bij deze graag ontkrachten! Er bestaat wel degelijk een bril voor iedereen. Vaak is het een kwestie van het juiste montuur aan te reiken. Daarom is het belangrijk dat wij de klant de juiste vragen stellen. Wat willen ze uitstralen? Welke kleuren dragen ze vaak? Mag de bril een kleurtje hebben, of houden ze het liever neutraal?

Ik zie het dan ook als een uitdaging om samen met de klant op zoek te gaan naar het juiste montuur. Daarin spelen zowel kleur als vorm een belangrijke rol. Hoe dan ook zijn er een aantal basisregels die we altijd in het achterhoofd houden. Zo mag de bril niet boven de wenkbrauwen komen. Daarnaast moet hij goed aansluiten op de neus. Hij mag zeker niet te klein zijn, want dan komen de veren open te staan. Verder houden we rekening met de vorm van het gezicht. Zo staan mensen met een rond gezicht gewoonlijk minder goed met ronde brillen, maar ik ken ook mensen die het tegendeel bewijzen. Bij hen draagt die ronde bril net bij tot hun look. En die look, die wordt niet alleen bepaald door de vorm. Ook het formaat en de kleur van de bril kunnen hiertoe bijdragen. En dan is het aan ons om de klant bij te staan met professioneel advies.

Dankzij onze jarenlange ervaring voelen wij heel goed aan wie waarmee staat. Daarbij letten we onder andere op de oogkleur, het huidtype en de haarkleur van de klant. Op basis daarvan kiezen we ofwel voor warmere, ofwel voor koelere kleuren. Daarnaast luisteren wij ook aandachtig naar wat de klant wil uitstralen. Zien zij de bril als een fashion statement, of zuiver als noodzaak? Soms hebben de klanten al een bepaald montuur in gedachten, maar blijken ze er niet echt mee te staan. Dan vind ik het mijn plicht om dat te melden. Op deze manier blijf ik integer naar onze klanten toe en weet ik dat zij met een gerust hart de straat op kunnen.

Wie dus op zoek is naar professioneel advies, kan steeds bij ons terecht! Wij helpen je met passie en plezier aan het juiste model in de juiste kleur. Dankzij onze uitgebreide collectie, waarin verschillende stijlen en materialen werden opgenomen, vinden wij voor ieder wat wils!”

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer