De Wolf aan het woord: Astrid

Waarom je met de ene bril niet ziet wat je met de andere wel ziet? Het antwoord ligt bij doorgedreven maatwerk, volledige personalisatie en individualisatie. Want dat is waar optiek vandaag de dag om draait. In tegenstelling tot vele andere optiekzaken kiezen we bij De Wolf Opticiens bewust voor kwalitatieve oplossingen op maat. Wij nemen dan ook alle tijd om je ogen zo nauwkeurig mogelijk te meten en staan je maar al te graag bij met ons professioneel advies.

Naast individualisatie is ook innovatie één van de voornaamste waarden bij De Wolf Opticiens. Zo maken wij er een erezaak van om de nieuwste technologieën steeds als eerste uit te testen. Denk bijvoorbeeld maar aan de DNEye scanner, waarvan het eerste exemplaar in de Benelux bij De Wolf Opticiens te vinden was. Daarnaast zijn ook wij degenen die de glasadviessoftware op vraag van onze fabrikant uitgebreid testen en passen wij de nieuwste contactlensmaterialen als één van de eerste opticiens aan. Bovendien adviseren we momenteel als enige optiekzaak de XtraClean coating, die een vuilwerende laag aanbrengt op de brilglazen en een verbeterde bescherming biedt tegen krassen. We willen dus niet zomaar ‘mee’ zijn, maar gaan steeds op zoek naar innovatieve materialen en methodes. Op die manier kunnen wij onze klanten altijd de best mogelijke oplossing bieden.

Momenteel weten onze klanten en mensen uit de omgeving heel goed dat ze niet alleen voor het standaard gamma, maar ook voor maatwerk bij ons kunnen aankloppen. De klant heeft een keuze. Wie wil genieten van een optimaal zicht, kan bij ons terecht voor glazen die tot in detail worden afgestemd op zijn of haar behoeften. Door de ogen te meten bij verschillende pupilgroottes, kunnen wij de sterkte tot op een honderdste nauwkeurig en op de exacte hoogte in de brilglazen verwerken. Geen overbodige luxe voor wie zijn bril dagdagelijks nodig heeft! Voor een goed zicht halen wij met plezier het onderste uit de kan!

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer