Daglenzen

In ons assortiment zachte contactlenzen noteren we met stip onze daglenzen. Het comfort dat deze contactlenzen bieden, is het best te vergelijken met het moment dat je na een zware dag in een vers opgemaakt bed kan kruipen. Voel je het al?

Comfort en gemak staan dus centraal bij daglenzen. Neem je graag een plons in een zwembad(je)? Dan zijn ze de ideale soort lenzen, aangezien je ze na gebruik weggooit en niet hoeft te reinigen of bewaren. Maar ook in ‘mondmaskertijden’ bieden ze een welgekomen afwisseling met aangedampte glazen. Verder zitten ze ook in het dagelijks leven als gegoten, waardoor je op geen enkel moment doorhebt dat je contactlenzen draagt, maar wel geniet van een haarscherp zicht.

En alsof deze bewezen voordelen niet voldoende zijn, loopt er op dit moment ook een cashbackactie op daglenzen van Johnson&Johnson. Je krijgt zomaar € 15 voordeel bij aankoop van jouw daglenzen!

Is jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een eerste contactlensaanpassing en ervaar de zaligheid die hierboven beschreven werd!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer