Evil Eye

Zonnebrillen voor sporters

Je wil sporten in alle vrijheid, maar je wordt beperkt door je zicht, door de stekende zon, zweetdruppels die in je ogen lopen of een combinatie van dit alles? Dankzij de sportbrillen van Evil Eye is dat voltooid verleden tijd! Geen excuses meer om je fiets op stal te laten staan of niet meer te gaan joggen. De monturen van Evil Eye zijn kwaliteitsvol, strak en modern en motiveren je om het beste uit jezelf te halen. Zowel het montuur als de glazen zijn vrij te kiezen, waardoor een bril van Evil Eye een uniek stuk wordt.

Oostenrijkse technologie in een sportbril

De brillen van Evil Eye zijn bedachtzaam samengesteld met stuk voor stuk technologische hoogstandjes. Het materiaal waaruit de brillen vervaardigd worden, is vederlicht en toch extreem sterk. Een strook bovenaan de bril vermijdt dat zweet in de ogen loopt en de benen van de bril zijn voorzien van een antisliplaag, zodat de bril tijdens het sporten steeds perfect blijft zitten. Dit en vele andere spitsvondigheden maken dat Evil Eye het merk bij uitstek is als je op zoek bent naar een sportbril. Ongeacht of je nu een klimmer, loper, fietser of skiër bent.

Op zoek naar een kwalitatieve zonnebril voor tijdens het sporten? Dan zijn de sportbrillen van Evil Eye ongetwijfeld iets voor jou!