Chloé Eyewear

Optimistische optiek

Een bril van Chloé is het van het. Dat staat buiten kijf. De brillen en zonnebrillen van Chloé zijn stylish, apart en toonaangevend in de modescene. Verrassende vormen, gevarieerde kleuren en opvallende collecties maken van een Chloé de bril voor elke vrouw die weet wat ze wil. Dat Parijse zelfbewustzijn zorgt voor een look waarbij termen als ‘adellijkheid’ en ‘fierheid’ perfect aan de orde zijn. Bovendien is een Chloé er specifiek om alle vrouwelijke schoonheid te accentueren. En of het merk daarin slaagt!

Een montuur van Chloé als ode aan de vrouw

Chloé is als Parijs modemerk bekend van wondermooie kledij, tassen, schoenen, accessoires en last but not least: (zonne)brillen. Het modehuis werd in 1952 opgericht door Gaby Aghion, die zich is blijven richten op de creativiteit van het merk. Dat Chloé hoge ogen gooide om een toonaangevende fashion brand te worden, werd ondertussen ruimschoots bevestigd door sterren als Sienna Miller, Madonna, Cameron Diaz, Emma Stone en Katie Holmes, die allen gespot werden met een Chloé. De brillen liggen perfect in lijn met de waarden van het bedrijf en de overige creaties. Vrouwelijkheid staat hierbij steeds centraal, met een duidelijke knipoog naar retro modetrends.

Ga jij voor een kleurrijke Chloé? Of verkies je een soberder exemplaar? Rond, veelhoekig, wayfarer of strak? Het kan allemaal!

Ontdek alle monturen in één van onze winkels!