Anne et Valentin

Joie de vivre en creativiteit in één bril

Anne & Valentin richtten in 1984 het gelijknamige merk op. Het Franse duo vond bij elkaar hun gelijke: niet alleen in de liefde maar ook op zakelijk vlak vormen ze een sterk team. In hun ontwerpstudio in Toulouse creëren ze handgemaakte speelse monturen die een frisse wind door de brilmode laten waaien.

Anne et Valentin verzet zich tegen de gevestigde trends en ontwerpt unieke modellen met een verrassend kantje. Brillen ontwerpen is hun passie. Een fraai, uniek model ontwerpen voor elke klant is het ultieme doel. En daar slagen ze moeiteloos in! Anne et Valentin biedt een enorme variatie aan brillen, waaronder de alombekende Alpha-serie, de meer klassieke United-serie en de unieke Symboliques. Elk Anne et Valentin-model heeft zijn eigen persoonlijkheid, maar is perfect dagelijks draagbaar. De manier waarop de monturen gepolijst zijn, zorgt voor de elegante finishing touch: schuin ingeslepen zijden, ronde gaatjes in het titaan, prachtig bewerkte mechaniek, gedurfde tegenstellingen en verdere verfijning van het scharnierwerk.

Identiteit in je bril dankzij Anne et Valentin

Het duo uit Frankrijk wil niet dat jij je moet aanpassen aan je bril; de bril past zich namelijk aan jou aan. Wie zijn identiteit wil doortrekken in zijn montuur kan zeker bij Anne et Valentin terecht. Het duo creëert eigenzinnige en unieke collecties met retro-elementen, zonder authenticiteit uit het oog te verliezen. De mix van geometrie, kleur, contrast en materiaal zorgt voor opvallende prêt-a-porter brillen voor brillendragers met durf. Tegenwoordig maakt Anne et Valentin vooral gebruik van kunststof en titanium, met ofwel een bonte kleurenmix ofwel het gebruik van één kleur. De klant wordt altijd centraal gesteld; individuele expressie is het uitgangspunt. Met een origineel montuur van Anne et Valentin zie je er steeds klassevol uit, aangepast aan jouw persoonlijkheid.

Kan je niet wachten om de nieuwste creaties van Anne et Valentin te zien? Ontdek ze in één van onze winkels!