Aquaholic

Hoera, de zomer is in aantocht! Kijk je ook al reikhalzend uit naar die eerste verfrissende duik? Of kijk je vooral op tegen de ongemakken die ermee gepaard gaan? Geen nood! Bij De Wolf Opticiens hebben we dé oplossing voor alle aquaholics met een verminderd zicht.

Jazeker, dat heb je goed gelezen! De Wolf Opticiens is namelijk één van de weinige opticiens in België die z’n eigen zwem- en duikbrillen op sterkte maakt. Geen evidentie, want de brillen moeten niet alleen waterdicht zijn, maar moeten ook inspelen op het effect van het water op jouw zicht. Via een ingewikkeld procedé kunnen we zelfs de leessterkte in je zwembril verwerken. Zo blijven ook de parameters onder water vlot leesbaar. Geen wonder dus dat ook gespecialiseerde duikwinkels bij ons komen aankloppen voor dit nicheproduct. Een professionele knowhow is in dit geval echt noodzakelijk.

Ben jij ook een echte waterrat die droomt van zorgeloze zwempartijen? Of zouden jouw kinderen gewoon enorm geholpen zijn met een zwembril op sterkte? Kom dan gerust even langs in één van onze winkels voor meer informatie!

Afspraak maken

Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

Lees meer