Kies de perfecte zonnebril

dsc_8518

Een zonnebril die past bij uw levensstijl

Een zonnebril moet mooi zijn, moet tegen een stootje kunnen en moet je ogen perfect beschermen tegen de zon. Of u op zoek bent naar een modieuze zonnebril of een tijdloos exemplaar, bij De Wolf Opticiens vindt u de zonnebril die u zoekt.

Ook voor onze zonnebrillen gaan wij steeds op zoek naar de meest kwalitatieve merken en firma’s die een onberispelijke service en een goede dienst na verkoop kunnen bieden. Dit niet alleen om u een stevig montuur te kunnen bieden maar ook om er voor te zorgen dat de meegeleverde zonneglazen voldoen aan alle normen en uw ogen perfect beschermen.

Het ene zonneglas is immers het andere zonneglas niet. We onderscheiden gewone UV400 zonneglazen, dewelke echt de minimum norm zijn om zeker te zijn van een goede bescherming, ontspiegelde zonneglazen, dewelke hinderlijke reflecties tegengaan, gepolariseerde zonneglazen met of zonder speciale blauwfilter, welke reflecties op natte wegdekken, water of sneeuw beperken en waardoor u van het meest scherpe zicht kan genieten,… kortom vele mogelijkheden. Wij helpen u hier graag bij.

Kies uw zonnebril uit ons uitgebreid gamma

Theo
Ray Ban
Oakley
Anne & Valentin
Orgreen
Cartier
Serengeti
Odette Lunettes

Neem alvast even een kijkje op onze merkenpagina.

Kom vrijblijvend langs zodat wij u optimaal kunnen adviseren over de zonnebril en de zonneglazen die passen bij uw levensstijl en uw wensen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!