Trendweek in Leuven van 7 – 12 oktober

Misschien herinner je het je nog als de dag van gisteren of misschien is het je wel compleet ontgaan, maar intussen ligt de overname van Optiek Spincemaille alweer een jaar achter ons. Uiteraard hebben we ook sindsdien niet meer stilgezeten. Onze collectie werd fors uitgebreid met de eigenzinnige monturen van Theo, die we dan ook met veel plezier aan jou voorstellen tijdens onze trendweek. Wie in de week van 7 tot 12 oktober een bezoekje brengt aan onze winkel, geniet bovendien van tal van voordelen!

Theo Eyewear. Helemaal Belgisch. Helemaal jij.

In oktober 2018 mochten we Peter Spincemaille verwelkomen in onze winkel in de Leopold Vanderkelenstraat. De ervaren opticien bracht niet alleen zijn jarenlange kennis en eeuwige enthousiasme mee, maar bombardeerde De Wolf Opticiens ook tot het enige verkooppunt van Theo Eyewear in de regio. Een ware eer, gezien het exclusieve karakter van dit op-en-top Belgisch merk.

De brillen van Theo vinden hun oorsprong in een Antwerps familiebedrijf met een duidelijke visie. Met hun excentrieke monturen en gedurfde kleurencombinaties willen ze een ruime variëteit aan hyperindividualistische brillen op de markt brengen. Een absolute succesformule, want zowel in Leuven als in Puurs-Sint-Amands vonden al veel van onze klanten het montuur van hun dromen in de Theo-collectie. Van eigenzinnige designs tot moderne en discrete modellen: Theo heeft het allemaal! Ontdek de nieuwste collectie tijdens onze trendweek van maandag 7 t.e.m. zaterdag 12 oktober!

Optiek Spincemaille, één jaar later.

Het mag ondertussen wel duidelijk zijn: exact één jaar geleden werd ons team uitgebreid met de komst van Peter Spincemaille. Sindsdien vonden vele nieuwe klanten de weg naar De Wolf Opticiens en mochten we tal van bezoekers helpen bij de keuze van een nieuw montuur. Ben jij ooit bij Optiek Spincemaille geweest en wil je Peter nog eens in levende lijve ontmoeten? Dan kan dat tijdens onze trendweek op donderdag, vrijdag en zaterdag! Een afspraak maken kan snel en eenvoudig op het nummer 016 23 44 44, via info@dewolfopticiens.be of onze online agenda.

Uiteraard staat ook de rest van het team steeds paraat om je verder te helpen! Een doorgedreven oogmeting, een woordje uitleg bij onze collectie of gepersonaliseerd advies? Het kan allemaal!

Jouw ogen, onze zorg!

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan genieten van een scherp en helder zicht, zal elke aankoop tijdens de trendweek afgewerkt worden met een gratis X-tra Clean coating. Zo blijft je bril niet alleen langer proper, maar kan hij ook vlotter gereinigd worden. Wie moeilijk kan kiezen uit onze najaarscollecties, geniet bovendien van 50% korting op het tweede paar glazen. Kom dus zeker eens langs in onze winkel, ontdek de nieuwste modellen en aarzel niet om onze hulp in te schakelen. We staan altijd voor je klaar!

OPENINGSUREN TRENDWEEK LEUVEN

Maandag 7 oktober: 14 u. - 18 u.
Dinsdag 8 oktober t.e.m. zaterdag 12 oktober: 10 u. - 18 u.

Wil je alvast een plaatsje reserveren? Boek dan tijdig een afspraak bij één van onze opticiens via de online agenda!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!