Opendeurdagen in Puurs van 19 – 24 maart

Binnenkort is het weer zover! Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 24 maart verwennen wij u tijdens onze opendeurdagen in Puurs! Wat u van ons kan verwachten?
Een kleurrijk assortiment van Theo • Een professionele oogmeting • Heerlijke Brusselse wafels

Frisse monturen

Bent u nog op zoek naar een unieke blikvanger om de lente mee in te zetten? Dan is het hoog tijd om de kleurrijke collecties van Theo te ontdekken! Ook na dertig jaar blijft dit Belgische brillenmerk een echte trendsetter. Hun frisse monturen stralen niet alleen innovatie, maar ook kwaliteit en uniciteit uit. Wedden dat hun ontwerpen meteen in de smaak vallen? Ook wie een minder uitgesproken stijl heeft, kan uiteraard bij ons terecht. Tijdens de opendeurdagen krijgt u uitgebreid de kans om al onze smaakvolle collecties te ontdekken. Keuze te over!

DNEye oogmetingen

Ziet u door het bos de bomen niet meer? Geen paniek! Ook tijdens de opendeurdagen kan u bij De Wolf Opticiens terecht voor een professionele oogmeting. Met de hypernauwkeurige DNEye-scanner kunnen we het oog bij verschillende lichtomstandigheden scannen en tot op een honderdste in kaart brengen. Op die manier komen we niet enkel de gebruikelijke oogafwijkingen op het spoor, maar kunnen we zelfs nachtblindheid meten én verbeteren. Benieuwd naar het resultaat? Contacteer ons alvast voor een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen voorzien. U kan ons bereiken op het nummer 03 889 20 16, via puurs@dewolfopticiens.be of u kan zelf een afspraak inboeken in onze online agenda. Tot dan!

Brusselse wafels

O ja. Dat heeft u goed gezien! Er is dit jaar nog meer om van te smullen! Zo trakteren wij u tijdens onze opendeurdagen op kraakverse Brusselse wafels. En daar hoort uiteraard ook een drankje bij! Laat uw zintuigen prikkelen door deze traditioneel Belgische lekkernij en geniet van de huiselijke sfeer bij De Wolf Opticiens.

Van ons, voor u

Smaakt dit alles naar meer? Dan mag u zich gelukkig prijzen! Tijdens onze opendeurdagen geniet u bij De Wolf Opticiens van aantrekkelijke voordelen. Wie een bril met glazen koopt, krijgt 50% korting op het tweede paar glazen! Zo hoeft u niet langer te twijfelen tussen twee monturen. Maak plaats voor afwisseling, of laat eindelijk die reservebril aanpassen aan uw nieuwe sterkte. Misschien is het wel tijd voor een computerbril of zonnebril op sterkte nu u één glas gratis krijgt? Tijdens de opendeurdagen geniet u overigens ook nog van 10% korting op al onze zonnebrillen! Mag het dan nu alsjeblieft weer zomer zijn?

Openingsuren opendeurdagen

Dinsdag 19 maart tot vrijdag 22 maart: 9u30 - 12u15 en 14u - 18u | Zaterdag 23 maart: 9u30 - 18u | Zondag 24 maart: 13u - 17u

Maak uw afspraak via 03 889 20 16, puurs@dewolfopticiens.be of in onze online agenda!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!