Lenzenvloeistof

Biotrue lenzenvloeistof

Stem uw lenzenvloeistof af op uw ogen

Een lenzenvloeistof dient om uw contactlenzen in te bewaren en om ze grondig te reinigen. Net zoals bij uw lenzen, is het belangrijk dat de vloeistof afgestemd wordt op uw lenzen en op uw ogen en tranenfilm. Hiermee verzorg je je contactlenzen en ogen en ben je zeker van een langdurig comfort.

Een product mag nooit te agressief zijn maar moet uw lenzen toch grondig reinigen zodat alle afzettingen (eiwitten, lipiden,…) verwijderd zijn en geen ontstekingen kunnen veroorzaken. Deze afzettingen verschillen van persoon tot persoon. Wij beoordelen deze zorgvuldig bij contactlenscontroles.

Ook voor onze lensproducten en lenzenvloeistof werken wij samen met de grootste en meest innovatieve farmaceutische bedrijven. Nieuwe ontwikkelingen op gebied van productenbestanddelen, reiniging en nieuwe technologieën worden door ons op de voet gevolgd.

Een greep uit ons merkenassortiment lenzenvloeistoffen:

Heeft u een vraag betreffende uw contactlenzen of lenzenvloeistof? Of bent u misschien geïnteresseerd om eventueel contactlenzen te dragen? Wij geven u graag persoonlijk advies. U kan hiervoor terecht in één van onze optiekwinkels.

Nieuwe lenzen nodig?

Bestel ze nu

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!