COVID-19

Beste klant

Sinds 11 mei zijn onze deuren opnieuw geopend voor u, zij het wel onder bepaalde voorwaarden.

  • Om jullie zo vlot en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen we jullie vragen om vooraf een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, per mail of via de online agenda op onze website. Op die manier kunnen we nodige tijd voor u uittrekken en de nodige maatregelen treffen om zowel uw als onze gezondheid te beschermen. Komt u voor een kleine herstelling, een aanpassing van uw bril of om uw bestelling op te halen, dan hoeft u geen afspraak te maken.
  • Om de social distancing te allen tijde te kunnen garanderen, kunnen wij slechts 3 klanten tegelijk toelaten in onze winkel. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om steeds alleen naar de winkel te komen. Een minderjarige mag begeleid worden door 1 volwassene.
  • Als de ontsmettingstafel aan de inkom niet vrij is, wacht u uw beurt af in de daartoe voorziene zones. Zodra u de winkel betreedt, is een mondmasker verplicht. Heeft u nog geen mondmasker voorhanden of bent u het thuis vergeten, dan kan u dat bij ons kopen.
  • Graag willen we u vragen om steeds zo stipt mogelijk te arriveren. Zo kunnen wij u de best mogelijke service bieden, social distancing garanderen en de winkel na elk bezoek ontsmetten.
  • Voel je je toch niet zo lekker? Kom dan niet naar onze winkel, maar contacteer ons gerust via mail of telefoon zodat wij samen met u naar een oplossing kunnen zoeken.

We danken u alvast voor uw begrip en medewerking en kijken ernaar uit om u snel terug te zien!

Met vriendelijke groeten

De Wolf Opticiens

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!