ADVIES bij aankoop van een bril of lenzen

Advies aankoop bril of lenzen foto 2

Professioneel advies geven is onze taak

Wat is een bril zonder gedegen en professioneel advies? Natuurlijk weet u perfect wat u staat en heel zeker weet u hoe u eruit wil zien maar de juiste bril, glazen of lenzen uitkiezen, houdt veel meer in. Optiek is zoveel meer dan de juiste bril op de juiste neus zetten en daar helpen wij u heel graag mee.

 

 

 

Kortom, bij ons kan u terecht voor vakkundig advies zodat u lang plezier heeft van uw bril, glazen en contactlenzen. Door u als klant alle informatie mee te geven, zien wij erop toe dat u zelf de juist keuzes kan maken en u naast draagcomfort en een uitstekend zicht ook op een medisch verantwoorde manier kan genieten van uw bril of uw contactlenzen.

U zoekt oplossingen voor uw aankoop van een bril of lenzen

Een eerste progrAdvies voor aankoop van een bril of lenzenessieve bril of problemen met uw contactlenzen? Uw zicht gaat snel achteruit of u heeft geen plezier van uw bril of glazen? U bent ten einde raad of heeft vragen betreffende een specifiek probleem? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij volgen alle laatste evoluties op het vlak van monturen, glazen en contactlenzen op de voet. Onze ambitie leert ons ook deze zaken niet uit de weg te gaan en met beide handen vast te grijpen. Met ons vakkundig advies en onze ervaring weten wij vele problemen aan te pakken en op te lossen. Wij maken hier graag tijd voor vrij.

Soms vragen deze zaken extra tijd. Om u het beste van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om hiervoor een afspraak te maken. Zo zijn wij zeker dat we alle aandacht en tijd aan u kunnen besteden.
Contacteer ons voor een afspraak in één van onze winkels.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!